Januari 2018

Onze eerste mijlpaal

Deze week hebben we onze eerste mijlpaal bereikt: we hebben namelijk onze eerste sponsoren binnen! We hebben twee dagen geflyerd op de opendagen van onze school (Het 4e gymnasium). Alle ouders waren erg enthousiast! Na de opendagen hebben we ook nog heel wat flyers uitgedeeld aan leraren en die vonden het ook een ontzettend goed idee. Op zaterdag had ik nog een pianoconcert, waar ik ook nog flyers heb uitgedeeld.

Lees meer »

Wat verder op weg

Een paar dagen later en alweer een wereld van verschil. We zijn nu bijna door de eerste fase heen: de website is helemaal af, het onderzoek is uitgewerkt, we hebben een poster en een flyer, we zijn echt goed op weg. Toch is er nog zoveel dat we moeten doen! We hebben allemaal lijstjes in verschillende documenten met dingen die we nog moeten doen, mensen waarmee we moeten praten, dingen waar we rekening mee moeten houden, etc. Om iets meer overzicht te krijgen hebben we besloten om alles bij elkaar te zetten op een enorm blad, dit geeft ons gelukkig iets meer overzicht. 

Lees meer »

Hoe het begon...

Laatst hebben wij op school uitgebreid hét CO2 probleem behandeld (global warming). Heel kort kwam ook Ocean acidification voorbij. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om hierover een onderzoek te doen, omdat er zo weinig aandacht aan wordt besteed. We deden wat research en maakten een ruwe schets voor een onderzoek. Dit onderzoek moest natuurlijk wel op zee worden uitgevoerd en dit vormde een probleem.

Lees meer »
Nieuwsbrief 10
Nieuwsbrief 9
Nieuwsbrief 8
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 3
nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1