Juli 2018

Een les met groot succes

Afgelopen donderdag zijn we naar de Westerparkschool gegaan om daar drie lessen te geven. In het begin waren we nog een beetje onwennig toen bleek dat de hele school wist van onze komst, maar omdat we goed waren voorbereid verdwenen die zenuwen al gauw als sneeuw voor de zon.

Lees meer »

Onze zeilkunsten oefenen

We hebben al een tijdje geen blog meer geschreven, dus hier een lang bericht met de dingen die de afgelopen weken zijn gebeurd en aan het eind nog een mededeling.

Lees meer »
Juni 2018

Wil je ons (op) weg helpen?

Het hoogtepunt van deze week was de donatiebox. Dit was een idee dat we hadden opgedaan tijdens de fondsenwervingstraining van Masterskip: zet in de lerarenkamer een doos met daarop: 'Wil je ons weghebben? Doneer nu!' Wij hebben hier een mooie variatie op gemaakt: 'Wil je ons (op) weg helpen? Doe een bijdrage!' Nadat bleek dat we onszelf te groot hadden afgedrukt, hebben we toch een mooie box in elkaar weten te zetten. 

Lees meer »
Mei 2018

OBA-dag

We zijn de afgelopen dagen heel druk bezig geweest met het aanschrijven van fondsen. We hebben ons projectplan uitgewerkt en we hebben ook een persbericht geschreven voor kranten. Kortom, het is veel werk en niet heel interessant om te vertellen. 

Lees meer »

Fondsenwerftraining

Na een drukke week met Koningsdag, Pure Markt en Radio 2 hadden we vakantie, maar we hebben nog steeds dingen gedaan. Zo hebben we de sponsorbedragen veranderd voor de bedrijven en daarna konden we meteen onze nieuwe sponsor verwelkomen: Even Naturals! 

Lees meer »
April 2018

Een druk weekje

Deze week hebben we heel wat gedaan! We hebben afgelopen vrijdag koffie en thee verkocht om zo heel wat geld op te halen. Mensen waren erg enthousiast en onze koffie werd zeer gewaardeerd :) Het was 's ochtends nog frisjes, maar later op de middag werd het al wat warmer. 

Lees meer »

Hard op weg

Deze week hebben we erg veel gedaan. Afgelopen woensdag hadden we een afspraak met Catelijne Elzes, die ons gaat helpen met het maken van een persbericht en het uitschrijven van het onderzoek. We zijn van plan om een persbericht naar het Parool te sturen en dan hopen we dat we in de krant komen!

Lees meer »
Maart 2018

Hulp!

De UVA wil ons helpen! Dit is heel geweldig omdat we hierdoor ons onderzoek waarschijnlijk een stuk beter kunnen uitvoeren en de resultaten beter kunnen verwerken. 

Lees meer »

Duizend euro!

We hebben al weer lang niets meer van ons laten horen, dit komt voornamelijk omdat we druk bezig waren met een aantal voorbereidingen voor het project. Maar we zijn blij mee te kunnen delen dan we onze eerste duizend euro bij elkaar hebben! Inmiddels hebben we al weer 14 particuliere sponsors, die we natuurlijk hartelijk willen bedanken voor hun hulp.

Lees meer »
Februari 2018

De eerste grote hobbel

Afgelopen week zullen wij aan het einde van ons project misschien wel herinneren als de week van de grote tegenslag. We zijn er overheen gekomen, na heel veel bellen, denken, nog meer bellen ga zo maar door.

Lees meer »
Nieuwsbrief 10
Nieuwsbrief 9
Nieuwsbrief 8
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 3
nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1