Druk met de voorbereidingen

Gepubliceerd op 12 november 2018 om 18:22

Over twee weken is het zover, dan vertrekken we al!  We zijn al druk bezig met ons schoolwerk plannen, onze koffer inpakken, een vervroegde kerst vieren en natuurlijk ons onderzoek! Nog even alles regelen zodat alles tijdens de reis goed verloopt en we niks tekortkomen. Aangezien we de eerste drie weken in ieder geval geen internet of winkels om de hoek hebben, moeten we goed nadenken over alle scenario's en af en toe rekening moeten houden met het ergste (wat als we de ph-meter in het water laten vallen?).

Maar wat doen we nu precies? We zijn op dit moment hard bezig met de nodige materialen verkrijgen voor ons onderzoek zoals de ph-meter, filters en een secchydisk. Hierbij worden we gelukkig door veel mensen geholpen aangezien veel dingen duurder of moeilijker te verkrijgen waren dan we hadden verwacht! Vooral de ph-meter was een moeilijke opgave. Die moet namelijk erg specifiek zijn en kost erg veel. Hanna Instruments, het bedrijf dat goed onderzoeksapparatuur levert, heeft ons gelukkig willen sponsoren! 

Ook zijn we druk bezig met verschillende mensen van de UvA, Naturalis en Nioz die ons laatste tips geven. We hebben een goed nagedacht over ons  Proefonderzoek Markermeer en hebben een plan opgesteld voor de metingen. Gelukkig lijkt alles tot nu toe goed gegaan en zijn er nog geen complicaties!

Aangezien we bijna vertrekken moeten we ook maar eens onze shirts met sponsors gaan bestellen. Daarvoor hebben we nu het ontwerp gemaakt. Zodra we de shirts binnen hebben zullen we die op de blog zetten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.