Allemaal Goed Nieuws

Gepubliceerd op 20 oktober 2018 om 14:20

We hebben jullie even op deze blog laten wachten, maar hier is ie dan eindelijk: de blog over het diner en het Prins Bernhard Cultuurfonds!

 

Al een paar weken geleden hadden we ons benefietdiner in Eindhoven. Met ongeveer 25 gasten hebben we een gezellige avond gehad met heerlijk eten verzorgd door claireculinair.nl   We waren best nerveus, vooral voor onze presentatie aangezien we ons verhaal zo duidelijk mogelijk wilden vertellen aan de gasten. Maar tegelijkertijd moest het natuurlijk wel een beetje interessant blijven. Gelukkig kregen we veel positieve reacties en was iedereen enthousiast! De reden dat we hebben gewacht met deze blog is omdat we nog niet helemaal zeker wisten hoeveel het heeft opgebracht en nu we dat eindelijk weten kunnen we het vertellen: 2700 euro!!

We willen voor het diner een paar mensen bedanken: Peter Mulder die met dit idee kwam en ons ongelofelijk heeft geholpen met het geld na afloop, Claire voor de hulp met het diner en het aanbieden van de ruimte waarin wij het diner konden houden, ook onze vriendinnen Sascha, Friek en Famke die vrijwillig hebben geholpen met serveren en als laatste alle gasten die wilden komen en ons hebben gesponsord!!

Dan nog het tweede goede nieuws: we hebben 4000 euro van het Prins Bernhard Cultuurfonds gekregen!! We hebben de afgelopen maanden lang zitten wachten op dit nieuws, stiekem durfden we niet teveel te hopen omdat we niet teleurgesteld wilden worden maar toen we dit nieuws hoorden waren we ongelofelijk blij! 

 

Aangezien het allemaal zo goed gaat met het geld, kunnen we ons nu extra goed richten op het onderzoek. De komende weken gaan we een waterdicht plan maken voor onze reis zodat het allemaal soepel verloopt. Tot de volgende blog!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.