Onze zeilkunsten oefenen

Gepubliceerd op 12 juli 2018 om 21:31

We hebben al een tijdje geen blog meer geschreven, dus hier een lang bericht met de dingen die de afgelopen weken zijn gebeurd en aan het eind nog een mededeling.

Vorige twee weken hadden we proefwerkweek en dus hadden we het heel druk met school. Ondanks dat, hebben we in het weekend tussen onze proefwerken door, lekker een dagje gevaren op de klipper Jacob van Berlijn! We moeten natuurlijk onze zeilkunsten alvast oefenen voor de reis en voor de bedrijven die bij ons op de klipper een bedrijfsuitje willen doen. We hebben er met onze ouders en vrienden een heel gezellige dag van gemaakt.

We hebben vorige week een positief bericht gekregen van het Prins Bernard Cultuurfonds! Ze hebben ons gebeld om te vragen om verschillende documenten en zeiden dat ze zullen overwegen om ons te steunen. Helaas is de vergadering waarin ze beslissen of ze ons wel of niet zullen steunen in september, dus zullen we nog even moeten wachten. 

De afgelopen tijd zijn we ook bezig geweest met mailtjes sturen aan basisscholen in Amsterdam. We hebben een les voorbereid waarmee we leerlingen willen vertellen over de zee en natuurlijk ons project willen laten zien. We hebben niet veel antwoorden gekregen, dat ligt waarschijnlijk aan het einde van het schooljaar, maar we hebben wel een school gehad die ons graag wilde ontvangen. Volgende week donderdag zullen wij groep 7 en groepen 5 van de Westerparkschool lesgeven!

Als laatste hebben we voor ons benefietdiner afgesproken met Marloes. Marloes is de manager van de kookstudio waar wij ons diner willen houden. Het benefietdiner zal een van onze acties zijn om geld binnen te zamelen. We hebben goed nagedacht over hoe we het diner willen hebben, welke kok we gaan vragen en wanneer het zal zijn. We wachten nu nog op antwoord van de kok, maar zodra we meer informatie weten, zullen we het zeker op de site zetten! 

Aan het eind van deze blog moeten we nog iets mededelen. We gaan de komende weken door de vakantie niet erg spannende dingen meer doen voor Sea Our Future. We gaan wel doorwerken, maar geen dingen die erg interessant zullen zijn voor de blog. Daarom zullen wij de komende weken niet meer elke week een blog schrijven, tenzij er iets belangrijks of leuks gebeurt. Na de zomervakantie zullen we weer doorgaan met onze wekelijkse blog!

Nikki


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.