De eerste grote hobbel

Gepubliceerd op 11 februari 2018 om 19:45

Afgelopen week zullen wij aan het einde van ons project misschien wel herinneren als de week van de grote tegenslag. We zijn er overheen gekomen, na heel veel bellen, denken, nog meer bellen ga zo maar door.

Toen we deze week begonnen dachten wij namelijk: 'Maandag gaan we ons inschrijven!' De reis die wij willen maken om ons onderzoek uit te voeren is heel snel vol en nu de inschrijving open was dacht wij: 'We gaan ervoor!' Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben daar namelijk een bepaald bedrag voor nodig dat we nu nog niet hebben en aan het begin van de week waren we nog optimistisch, dit veranderde snel. Na heel veel nagedacht te hebben, hebben we besloten om ons nog niet in te schrijven en eerst het grootste deel van het geld op te halen. We hopen dat we nog steeds met de zelfde reis mee kunnen, maar de kans is een stuk kleiner. Gelukkig zijn de andere reizen ook heel mooi! 

We zijn deze week wel begonnen met het serieuze geld inzamelen en volgende week hopen we ons eerste bedrijf aan te schrijven. Hopelijk gaat dat lukken!

Misha

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.